Sport is de belangrijkste bijzaak in je leven


Personal- en small-group-training

Personal Training


Je bent al een tijdje aan het sporten in een fitnesscentrum maar je ziet niet echt resultaat? Of je bent op een punt gekomen dat je vindt dat je nu echt in actie moet komen? Vraag je je af of PT (personal training) ook iets voor jou kan zijn? Dan ben je nu op de juiste plek op het juiste moment!
 
Fitze is de personal trainer die jou kan helpen jouw fysieke doelen te halen. Verantwoord, afwisselend en uitdagend trainen op basis van één op één trainingen, is de sleutel tot succes. De fysieke trainingen worden afgestemd op de gewenste doelstellingen om de kans op een succesvol resultaat zo groot mogelijk te maken. 'Het beste uit jezelf  halen' is ons gedachtegoed waarmee wij jou, met enthousiasme en kennis op het gebied van lichaamsbeweging en voeding, naar een fitter en vitalere levensstijl brengen.
Het niveau om te beginnen met personal training is niet belangrijk, personal training is juist voor iedereen toegankelijk. Als personal trainer verlies ik de belastbaarheid niet uit het oog en zorg voor de juiste trainingsopbouw. 
 
Lichaamsbeweging en voeding,
Wanneer er serieus gewerkt wordt aan een gezonde levensstijl is het belangrijk dat de juiste voedingsstoffen binnenkomen in de juiste hoeveelheden. Als opgeleid gewichtsconsulent, die vol enthousiasme met jou aan de slag wil gaan. Een perfecte combinatie onder een dak.
 
Haal het beste uit jezelf.
Als fanatieke sporters weten wij hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is. Een persoon die je in goede en slechte tijden ondersteunt, een trainingsmaatje en een klankbord; iemand die samen met jou gaat zorgen dat jij lekker in je vel zit. Naast de persoonlijke trainingen en de juiste voeding zijn ook plezier en vertrouwen in elkaar ingrediënten voor succes. Samen ben je sterker dan alleen.

 

 

 

Small-Group-Training


Als je wilt werken aan je gezondheid en je wilt ook echt verbetering zien van de inspanningen die je doet, dan heeft het lichaam minstens 2 keer per week een trainingsprikkel nodig. Omdat Personal training niet voor iedereen is weggelegd, biedt Fitze sinds kort ook 'Small group training' aan. 
 
Small group training is een vorm waarbij u werkt aan een gezondere levensstijl in een kleine vertrouwde groep van 4 tot 6 personen. Door de gezelligheid en fun die u krijgt van het trainen in groepsverband, stimuleert u gelijk de motivatie om te blijven sporten.
 
Het voordeel van een Small Group Training is dat u met bekenden kunt gaan sporten. Gedurende iedere Small group training is er een trainer aanwezig om u te begeleiden.

Heb je een zelf een groep van maximaal 6 personen of wil je aanschuiven bij een bestaande groep, neem dan contact met ons op voor een proeftraining of afspraak

 

 


 

 

 

 

Les Mills gecertificeerde groepsles instructeur

Les Mills betekent gegarandeerd een pittige, intensieve en vooral leuke workout! Trainen in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste uit jezelf naar boven te halen.

 

Ik ben direct inzetbaar voor o.a. BodyPump, CxWorx en XCo training.