Wij zijn Rob en Leonie. Samen hebben wij passie voor gezonde lifestyle. Naast ons werk hebben wij Fitze! opgericht. Fitze! is er om jou te helpen je gezond en fit te voelen…


Rob Tilma

Ik heb eigenlijk altijd last gehad van overgewicht. Van alles geprobeerd tot ik inmiddels meer dan een jaar geleden genoeg had van het eeuwige jojo-effect. Na de 10 daagse SwitchMe kuur, met begeleiding van de sportschool waren de eerste 8 kilo’s verleden tijd. 

 

Door de kuur en het na traject van 3 weken is mij duidelijk geworden wat de basis is voor een blijvend gezond gewicht. Door mijn succes wilde ik me verder verdiepen in gezonde voeding en beweging. Als vervolg heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Hier heb ik van A tot Z geleerd hoe voeding en vulling tot elkaar in verhouding staan en hoe met goede begeleiding een ieder kan afvallen en zich fit kan voelen. Ik mijn doel heb bereikt. En geloof me, als ik het kan... dan kan jij het ook!

 

Leonie

Door mijn passie voor sporten en bewegen werk ik, naast mijn dagelijkse baan, sinds 12 jaar in een sportschool als personal trainer en groepsles instructeur.

 

Je weer gezond voelen, weten dat je met alles mee kunt doen, zonder snel uitgeput te zijn. Dat is voor iedereen mogelijk!